lukash231 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Myślę o tej płytce, gdyż kosztuję niewiele więcej od ABIT IP35 a wydaję się wersją bardzo podobną do P5K DLX wychodzi na to, że ma nieco inne chłodzenie na mostkach, cofnięty slot na grafę , i jeden PCI-E x1 mniej - może i jest coś więcej , ale cena o ponad 100zł mniejsza (czy to wszystkie różnice?). Czy jednak lepeiej brać Abita IP35? Proc to e6750 i nie wiem cy będę musiał załatwiać inego proca do tego Asusa i wgrac nowy bios aby obsłużył procy na fsb 1333? Bo mogę mieć spore problemy z załatwieniem takiego proca. Czy może jeszcze inaczej i skłonić sie ku czegoś od MSI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Ja bym polecil jednak Abit IP35-E. Dobra plyta, do e6750 pasuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 a ja bym jednak polecił Foxconna na P35, jest lepszy od Abita .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 A ja polece MSI P35 Neo2-FR :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Przepraszam, że tu pisze, ale nie mogę założyć nowego tamatu, ponieważ wyskakuje mi błąd. Ale nie o to tutaj chodzi. Składam sobie nowy zestaw i chciałbym poznać wasze opinie: Intel Core 2 Duo E6750 Asus P5K Deluxe A-Data 2x1GB Extreme Edition DDR2 800MHz Dysk Samsung Spin Point 250GB CM Elite 330 PALIT XpertVision GeForce 8800GTS 320MB Samsung nagrywarka DVD SuperMulti Be Quiet! Straight Power E5-450W Z góry thx za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 przydałoby się jakieś chłodzenie na procka i solidniejsza obudowa, poza tym jest OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Chłodzenie- Scytche Infinity+ Zalman ZM-STG1 A co do budy to mysle, że w porządku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 podobno mało stabilna, dołóż do czegoś z większym polotem, np. NZXT Trinity albo jakiegoś Chieftecka - sam coś wybiorę sobie za jakiś czas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) A ja polece MSI P35 Neo2-FR :-PJa również. Nie, żebym nie lubił swojego abita, co to, to nie. ;-) Po prostu MSI za niedużo większe pieniądze daje jeszcze lepszą płytę. Przede wszystkim pod względem wyposażenia. Zainteresuj się tym MSI bo jest świetny. Edytowane 8 Sierpnia 2007 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...