Fertis Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam Jezeli pojawilo sie gdzies juz to pytanie prosze o linka bo wyszukiwarka cos niedziala... przynejmniej u mnie, z góry przeprszam. ale do rzeczy: Mam pytanie odnosnie tego jaka plyta głowna znajduje sie w notebooku HP pavilion DV 6331 lub HP pavilion dv 6420 z góry dziekuje za pomoc :) Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez Fertis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSC Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Witam Jezeli pojawilo sie gdzies juz to pytanie prosze o linka bo wyszukiwarka cos niedziala... przynejmniej u mnie, z góry przeprszam. ale do rzeczy: Mam pytanie odnosnie tego jaka plyta głowna znajduje sie w notebooku HP pavilion DV 6331 lub HP pavilion dv 6420 z góry dziekuje za pomoc :) zainstaluj sobie everest home to ci pokaze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fertis Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 no tak ale ja niemam tego laptopa i mam zamiar go dopiero kupic dlatego sie pytam o szczegoly... a wlasnie moze ktos mi powiedziec czy warto kupic DV6331 za 2800zł ?? to jest ten typ: http://sklep.vobis.pl/oferta/notebooki/tft...ion_dv6331.aspx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zapoznaj się z regulaminem odnośnie tytułowania wątków, bo jak następny raz się zaloguję (czyli jutro), to z miejsca dam 10% za taki temat jak teraz jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...