Sebastian22 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zmieniam kompa na Core2Duo E6750 + GF 8800GTS + Asus p5k do tego nagrywarka 2x gb ram stary sb audigy oraz tuner TV......mam na oku zasiłkę Tagan TG500-U33 2-Force II 500W za 339 w zenfist.pl czy wystarczy? a moze za mocny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 lepiej zrobisz biorąc Tacensa Supero 500W - jest cichszy i ma odpinane kable :-) http://zenfist.pl/pID/1558.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Tagan U33 to lipa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian22 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 A Be Quiet E5-500W? Widzę dużo ludzi stosuje do mojego konfigu wersje 450W tegoż producenta także myśle ze to dobry wybór.... ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Musisz sobie odpowiedzieć na pytanie, czy odpinane kable są dla Ciebie ważne. Mocowo Straight Power 450W poradzi sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaaarr Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Ja tez jestem za Straight Power sa podobno ciche, troche zaluje ze kupilem tagana :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Ja ostatnio kupiłem 400W-U33 ale w zasadzie do "maszyny do pisania" i muszę powiedzieć że zasilacz po wyjęciu z pudełka wygląda bardzo przyzwoicie ale po włączeniu pozostaje niedosyt jakiś taki bo w prawdzie jest cichy ale nie tak jak bym się tego spodziewał ... A co do obciążania to faktycznie nie najlepiej jak zasilacz nie ciagnie tego co na tabliczce ale też nie każdy będzie potrzebował 30A na 12V :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) Płacisz za tagana po to aby ciągnął tyle co na tabliczce jak nie więcej. Jeśli jest odwrotnie to sorry... taganowi podziękujemy. Edytowane 10 Sierpnia 2007 przez BENITO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...