Rafi1991 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Pytanie może trywialne, ale lepiej się upewnić :) . Czy mogę podłączyć gniazda USB 1.1, które mam z przodu budy, to USB 2.0 na mobo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiekskrzypek Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 a gniazda usb 1.1 i 2.0 sie czymś różnią? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Podpisem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi1991 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Wolałem się upewnić. Dzięki. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 a gniazda usb 1.1 i 2.0 sie czymś różnią?W marnych obudowach (jak moja) usb 1.1 jest podpięte nieekranowaną tasmą, usb 2.0 powinno być chyba ekranowane. Po podłączeniu dysku pod takie gniazdo występowały błędy w transmisji danych. Samo gniazdo oczywiście się nie różni niczym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...