SamotaN Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Szukam jakeigos monitora z tunerem TV , w Cenie do około 1000zł .. Dobrze gdyby to byla 19' , Co polecacie i jaki 16:9 czy 4:3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 czy to sie nie nazywa przypadkiem telewizor? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Nie wiem czy lepszym wyborem nie byloby kupno osobnego monitora + zewnetrzny tuner TV, natomiast jak sie uperasz na taki TV monitor, to widzielem LG M1921A w akcji, prezentowal sie calkiem ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotaN Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 (edytowane) tak ale czy przy monitorze z tunerem jest mozliwosc ogladania TV bez włączonego kompa ?? Edit: wlasnie przeczytalem ze mozna .. Ale taki tuner kosztuje co najmniej 300zł, wiec wychodzi prawie na to samo (cena) a ma jezcze dodatkowe kable .. Nie wiem Poradzcie co najlepiej wybrac a no i brać monitor 16:9 czy 4:3 bo slyszalem ze 16:9 jest lepszy do visty ale rozciaga obraz przy oglądaniu telewizji Edytowane 16 Sierpnia 2007 przez SamotaN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Odkopuje temat. Model LG M1921A. Dlaczego kontrast jest o połowę mniejszy niż w przypadku pierwszego leprzego monitora 19 cali bez tunera - M1919S (czy jakoś tak) ma 1400:1, a ten z TV ma 700:1. Robi to dużą różnicę? Dodaj jeszcze, że monitor nie jest dla mnie lecz dla kuzynki. Ma ona małą córkę, która też będzie korzystać z komputera. Jednak nie będzie to na tyle często, żeby opłacało się włączać komputer za każdym razem w celu oglądania TV. Generalnie jednak potrzebny jest drugi telewizor i komp. Są 3 opcje: Komp z tuner (najtaniej). Monitor z tunerem (+200 PLN). Oddzielny TV (+400 do pierwszej opcji). Co polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...