kishkash Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 (edytowane) witam, zachciało mi się doprowadzic komputer do porządku, jednak napotkałem mały problem- ustawiam sobie w biosie bootowanie z cd. wkładam płytkę z xpkiem do napędu, wszystko gra. jednak w momencie bootowania pojawia się komunikat że instalator zbiera informacje o sprzęcie, po czym ekran robi się czarny, a płyta przestaje się kręcić. czy ktoś może spotkał się z podobnym problemiem i wie, jak mu zaradzić? płyta jest bootowalna, podobnie dzieje się z płytą oryginalną. pozdrawiam. aha, zapomniałem jeszcze dodać, że po "zgaśnięciu" ekranu płyta strasznie sie rozpędza, żeby za chwilkę wyhamować i dodatkowo (mimo że dysk nie pracuje) cały czas świeci się kontrolka hdd. Edytowane 17 Sierpnia 2007 przez kishkash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 1. Konfiguracja komputera? 2. Wersja systemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 masz w kompie stacje dyskietek? Ja swoją wyjąłem i przez to też miałem chyba podobne objawy. Po 5 minutach komp sie u mnie wyłaczał... pomogło wyłączenie stacji dyskietek w biosie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...