traktor Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Witam, prosze nie dawac mi ostrzezenia tylko przeniesc ten temat tam gdzie trzeba. Umieszczam go tutaj, poniewaz nie wiem gdzie go umiescic. Poza tym wiecej osob go tutaj przeczyta ;p Chce kupic sobie domene w nazwa.pl... Chce zrobic takie jak gdyby przekierowanie. Powiedzmy ze adres mojej strony to www.jakasstrona.republika.pl a domena ktora kupie to przykladowastrona.pl Jezeli wpisze w przegladarce www.przykladowastrona.pl, otworzy sie strona www.jakasstrona.republika.pl, ale jezeli klikne na jakis dzial np. gry online, w przegladarce nie bedzie sie wyswietlalo www.przykladowastrona.pl/gryonline.php, tylko www.jakasstrona.republika.pl/gryonline.php. Jak moge zrobic cos takiego, zeby po kliknieciu w jakis dzial wyswietlal sie adres www.przykladowastrona.pl/jakisdzial.php ? Prosze o wytlumaczenie mi tego, lub odeslanie do jakiejs ( polskiej ) strony w ktorej bedzie do opisane. Z gory dziekuje i pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Nie iwem jak jest oskryptowane przekierowanie na nazwa.pl ale mozliwe ze wystarczy w kodzie strony ustawic <base href="adres_strony" /> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...