Skocz do zawartości
Caleb

Abit Ip35-e Vs ?

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się właśnie nad zamianą mobo Abita na coś do 470-500 zł bo na IP35-E mam klienta. Tylko co wziąć? Jakiegoś Asusa czy Gb na P35? Obsługa DDR2 + DDR3 - czy to ma sens? Fsb natualnie na poziomie 500 by się przydało do tego obsługa NCQ etc. Co polecacie faktycznie lepszego od Abita - prosiłbym o konkretne argumenty a nie "mam i polecam bo dobre" :>

PS: Czy są już dostępne tańsze DFi na P35 z serii Infinity?

Edytowane przez Caleb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam się właśnie nad zamianą mobo Abita na coś do 470-500 zł bo na IP35-E mam klienta. Tylko co wziąć? Jakiegoś Asusa czy Gb na P35? Obsługa DDR2 + DDR3 - czy to ma sens? Fsb natualnie na poziomie 500 by się przydało do tego obsługa NCQ etc. Co polecacie faktycznie lepszego od Abita - prosiłbym o konkretne argumenty a nie "mam i polecam bo dobre" :>

PS: Czy są już dostępne tańsze DFi na P35 z serii Infinity?

a czego Ci brakuje w tym Abicie ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No spokojnie - ASUS P5K z 3 fazami odapada (chociaz nie pada ;) - a ASUS P5K-E przebija 550 zł więc tez nie jest mi to na rękę :|

pada pada :)... powiem tak mialem do czynienia z paroma plytami na p35 i polecam Neo2-FR bardzo ladna plytka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi