Szymon Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 No...ostatnio zachwalalem gdzies mojego kochanego samsunga :-) jakie to maratony robil i w ogole...no i chyba wykrakalem. Wlaczam kompa pewnego pieknego dnia...dioda na CD-RW mruga jak glupia....wsadzam plyte....cisza.....tak pare razy. Wyciagnalem otworzylem podlaczylem otwarta (oczywiscie nie patrzylem na laser :) :lol: ) popchnalem plyte palcem i co? I zaczela dzialac :) wkladam inna plyte dziala...nawet plyte nagralem. potem chwila przerwy...i znowu to samo. Przypuszczam ze to sprawa silniczka :) czy ma ktos pomysl co na to prawdzic? Domyslam sie ze to moze problem nie do roziwazania, bo takich rzeczy sie chyba jzu nie naprawia. Ale nie po drodze mi 250 na nowa :) wiec wszelkie sugestie..mile widziane..dziekuje :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 To samo miałem jak mi w DVD płytka pękła. Nawet nie próbowałem naprawiać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Potrzęś tym kułkiem co sie płyte na niego nakłada i jak będzie coś szeleściło to łożysko masz rozsypane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 nie, nie nic nie chrupie i tak jak mowie. Jak jzu popchne plyte palcem przy otwartej CD-RW to kreci sie nomrlanie i nagrywa tez ok. Tylko trzeba mu pomoc..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...