Gość marcin-1981 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Mam problem i nadzieję że ktoś mi pomoże. Chciałbym czyśćić historię ostatnio otwieranych plików ale nie wiem gdzie jest ona przechowywana. Z góry dziękuję Podrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Start (na pasku zadań? :P jakoś tak to sie nazwa chyba.) (pkm*) ---> Właściwości ->>> Menu start (zakładka) ->>> Zaawansowanie---->wyczyść list... *pkm-- prawy klawisz myszy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin-1981 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 tak ale chcę to czyścić jakimś programem i muszę podać jakiś katalog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Znajdź folder "Recent" - jest w katalogu z profilem w Documents & Settings (ukryty). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Znajdź folder "Recent" - jest w katalogu z profilem w Documents & Settings (ukryty). po co robisz to programem skoro to jest banalnie proste??pozatym zamiast czyscic to wylacz to wogole........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...