vicks Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Szukam monitora kineskopowego z szerokim ekranem, znam tylko jeden taki model: Sony GDM-W900 i nowszy FW900, oba 24". Pamiętam że kiedyś widziałem też jakieś Iiyamy chyba 22" ale nie pamiętam dokładnej nazwy, prosiłbym o podanie jak największej ilości modeli jakie znacie i przy okazji najlepszych, przekątna do 22", zakładałem temat na innych forach i nie dostałem sensownych odpowiedzi, może w końcu tutaj ktoś doradzi coś sensownego :wink: Od razu mówię że żaden LCD nie wchodzi w grę B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Jedyny sensowny panoramiczny CRT 16:10 to SONY FW900 - były inne modele ale nawet ich nie będę polecał bo miały jedynie 96 khz . Przekątna widzialna w tym modelu to chyba jakieś 22" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vicks Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Sony jest niestety za duży, mam nadbudówkę nad biurkiem i dlatego max 21-22" wide tam wejdą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...