case Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 jakie uzywacie ? ja zassalem z nvidi jakies do plyty i realteka do dzwieku ;) ktore lepsze orginalne do plyty czy te ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 sam sprawdz :) realtek wczoraj wdyal 3.40.1 wersje wiec moze sa lepsze od tych w pakiecie nVidia 2.03 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Mam te nowe stery realtek 3.40.1 i nie wiedze jakoś różnicy pomiędzy tymi od NV :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 w NV sa starsze ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Ja nie zasysam żadnych strów jeżeli nie mają przynajmniej miecha. Jeżeli tyle wytrzymały na stronie producenta tzn, że nie mają wad i można spoko je instalować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Nowe nie zawsze oznacza lepsze :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 otusz to ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 a plyty macie nowe ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamZ Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 A jak zainstaluje te stery od Realteka to ten mikser od Vnidi bedzie dziala bez problemów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipas Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Ja nie zasysam żadnych strów jeżeli nie mają przynajmniej miecha. Jeżeli tyle wytrzymały na stronie producenta tzn, że nie mają wad i można spoko je instalować. a jak juz zassasz, to masz i tak stare :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Ale działające bynajmniej. A zresztą kto to słyszał o sterownikach robionych do dźwięku co 1 miech. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 spróbuję tych nowych bo mam problemy z dzwiekiem w grach (NOLF2 - brak dźwieku, w innych nie działa EAX lub 3D) reinstalowałem DX 8.1, drivy dźwięku, wyj.eba.łem wszystkie codeki od Divix'ów i nic. Zaraz odwiozą mnie do Tworek! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 a dobrze podłączyłeś kable?? masz w zakładce ustawien dzwieku kreatora-pobaw sie nim u mnie wszystko gra tiptop Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...