Kyrfal Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 mam geforce 7300 gs i chcialbym zamienic go na karte wiele lepsza i pod directx 10 juz i czy taka karta: http://www.apollo.pl/store/show_detail/21/b64:cGFsaXQ=/34477 czyli 8600 gt 256mb sonic palit bedzie spelniac to co napisalem w pierwszej linijce? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Na pewno będzie wydajniejsza, ale w nowych grach pod DirectX 10 będzie się dusić :D. Trzeba poczekać aż wejdzie Geforce 9800 i spadną ceny 8800 ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Palit bedzie spełniać twoje wymagania w 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Twoje wymagania tak, ale wymagania gier pod DX10 raczej dość krótko, ale cena dobra :) BTW do jakiej maszyny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyrfal Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 (edytowane) beka napisał(a): Twoje wymagania tak, ale wymagania gier pod DX10 raczej dość krótko, ale cena dobra :) BTW do jakiej maszyny ?core 2 duo E4300 1.8ghz 1 giga ramu, i tak do wymiany na 2 x 1gb 667 mhz tak w skrócie =p a i jaki zasilacz kupic do tej karty? (PS: myslicie ze jak juz bede mial te karte czyli 8600 gt sonic palit, 2 gb ram, core 2 duo 1.8ghz to mi crysis na srednich pojdzie? :D bo w cda pisali ze na e4300, gf 8800 i 2 gb ram chodzi spokojnie na wysokich ustawieniach) (PS2: jaki ram mi polecacie kupic nienajdrozszy? :>) PS 3 absolutnie najwazniejszy (!!!): potrzebuje z pewnych przyczyn zmienic obudowe swojego pc i nie wiem czy sa jakies rozne rodzaje i jaka mam kupic :D. jakby ktos mogl to pare slowek w tej sprawie jakie sa rodzaje i jak mam sprawdzic jaka jest potrzebna mi. Edytowane 24 Sierpnia 2007 przez Kyrfal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) Co do ramu to może Kingmax 1066? Bardzo drogi nie jest. Z lepszych np. a-data extreme. Jeśli chcesz coś na 667 to mogą być np. Kingstony na Elpidach albo zwykłe Goodramy. A co do obudowy to nie warto kupować najtańszych. Kup jakąś firmową (kosztuje trochę więcej, ale warto) np. Chieftec. Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez pajak28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...