MOS Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 zakupilem wlasnie takiego radeona dajcie jakies opinie o nim :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 to ty dam nam o nim :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 nie wiem do czego jest podobny radek7500 (ani od czego jest lepszy i gorszy), ale jak jest gorszy do mx440 to mogles wybrac np. http://www.leadtek.com.tw/3d_graphic/winfa...170_ddrt_1.html a jak jest slabsza to nie rycz pomnie bo nie wiem co to za karta ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Fajowy kolorek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 ten leadtek juz tak fajowo jak radek nie wyglada :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 a niby czemu nie? spodziewales sie czegos takiego : http://www.leadtek.com.tw/3d_graphic/winfa..._ultratd_1.html ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 pancerniikow nie lubie :) i tak najlepsze sa Herculesy ten przpiekny niebieski lainat i ladne wydajne qlerki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Za ile? Jak więcej niż 300 to lepiej już nioc nie mów. Bo mi smutno. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 a co to sa pancerniki? a pozatym nie wiem czy moj procek z grafy nieprzekracza nawet 25*C po 1h petli w 3dmarku. wydajny jak byk. a pozatym metalowy. podoba mi sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 eee kiepawe chlodzenie :D :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 genghiskhan ty to potrafisz czlowieka wq.... a moze ty pokazesz swoja karte graficzna "maczo" ? a o ktorej masz na mysli ze kiepawa ? ta moja czy A250 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Ktos ma cos do chlodzenia w A170 :?: Gdyby bylo taaakie slabe to nie wycisnal bym ze rdzenia 370 MHz... :| Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 widze ze tez ci sie podoba ten coolerek w A170. tez mam ta karte i super fajna (szczegolnie wyglad). tak trzymac spavatch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 no spoko chłopaki ..zacznijcie karty na wyglad kupowac a nie na wzglad na wydajnosc ..i własnei z takick lamek ciesza sie produceci takich wymyslnych kart Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...