Gość MaRuH Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam, gdy przeglądam sobie normalnie net'a to co jakiś czas z obudowy wydobywa się dziwny dźwięk, takie ''yyyyzzzzzzzz'' :-P tak jak by z jakiegoś transformatora :) , co dziwne gdy ten dźwięk sobie tak leci to wystarczy że cofnę się do jakiejś innej stronki na necie i nagle cisza :blink: , co to może być, kondensator?, ale co sprzęt ma wspólnego z przeglądaniem neta :blink: , używam firefox'a. Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Może to wina myszki, gdzieś czytałem że podmiana myszki na takie coś pomogła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Hmm obadam, muszę dorwać jakąś inną myszkę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Popraw chlopie orta w temacie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 zapewne zwiększony pobór prądu, i bzyczą Ci któreś elementy indukcyjne... Miałem tak kiedyś na słabych zasilaczach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Ale zasilacz do huntkey ;D z tego co wiem jest dobry:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 tak czy siak dźwięk wydaje jakaś cewka :). Zapal jakąś obciażającą chwilami mocno procesor animację we flaszu z jakeijś strony www, lub przewijaj stronę wypchaną reklamami fleszowymi i nasłuchuj skąd ten dźwięk dobiega... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 maruh napisał(a): Ale zasilacz do huntkey ;D z tego co wiem jest dobry:DAno wlasnie Hunt mi piszczal na poczatku. Teraz to ustalo. Ja bym jego obstawial ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 grafika na 99% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...