malyxxl Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Otóż chcę zakupić tą budę i mam jedną wątpliwość. Przeczytałem w jednej recenzji, że aby włożyć DVD, albo FDD do obudowy trzeba zdejmować przedni panel, i jest to bardzo trudne i łatwo coś uszkodzić. Jest to prawda ?? Naprawdę trzeba zdejmować ten panel aby włożyć CD ?? czy jednak wystarczy urwać zaślepkę, i włożyć napęd od przodu ? Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Trzeba zdjac panel, zeby wyjac zaslepke (ta czarna, z panelu). Oprocz tego, jesli wkladasz wiecej niz jeden naped, to bedzie trzeba wylamac druga zaslepke z samej obudowy i od srodka tego nie zrobisz, chyba ze jestes czlowiekiem-guma :P Nie masz sie jednak czym martwic - trudno jest cos w ten sposob zepsuc. Lapiesz od spodu i szarpiesz zdecydowanym ruchem. Za pierwszym razem rzeczywiscie mialem lekka sraczke, ze cos peknie (rama przedniego panelu jest plastikowa, a potrzeba bylo dosc sporo sily), ale teraz, jak juz zdejmowalem panel ze 3 razy, zupelnie niczym sie nie przejmuje ;) Wytrzyma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Nie będę zakładał nowego tematu, tylko podepnę się tutaj. Na dniach będę kupował tą budę, jakoś nie mogłem się doszukać informacji czy koszyk HDD można bez problemu odkręcić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Nie będę zakładał nowego tematu, tylko podepnę się tutaj. Na dniach będę kupował tą budę, jakoś nie mogłem się doszukać informacji czy koszyk HDD można bez problemu odkręcić? Tak, mozna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyxxl Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 A mogę wiedzieć, ile ona waży ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Wg. specyfikacji producenta ok. 10kg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...