Skocz do zawartości
SamotaN

Tani/dobry Sklep Komputerowy W Brodnicy / Toruniu

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam jakiegoś taniego sklepu komputerowego w Brodnicy ew. w Toruniu . Na te pierwsze raczej nie ma co liczyc , chyba ze jest jakis ktorego nei znam :P ale w Toruniu nie orientuję się w ogole . Czekam na propozycje :)

Niedawno w Toruniu zostal otwarty Komputronik, co prawda jeszcze w nim nie bylem, ale komputronik to raczej dobry sklep (tylko ceny ciut wyzsze). Czesto takze kupowalem sprzet w sklepie 'Bitland' na ulicy Zelaznej. Z wiekszych sklepow jest jeszcze Tryton na szosie Lubickiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W trytonie też nie mają aż tak tanio i nie zawsze duży wybór.

Można brać na zamówienie, ale prawie zawsze okazuje się że jak zamówisz to zapłacisz więcej niż w cenniku (miałem tak kilka razy).

Jak chcesz trochę zaoszczędzić to chyba jednak przez neta kupować, bo nawet jak towar ma przejechać przez pół kraju, to razem z opłaceniem kuriera wychodzi taniej ;].

Jeden plus Trytona taki, że jak potrzebujesz czegoś "na gwałt" to jak znajdziesz w cenniku dostępne to jedziesz i masz nie czekasz ;]

Za to absolutnie nie polecam sklepów typu Hobbit (o ile jeszcze jest) czy Karlsen, bo tam jak nie kupujesz zwykłej klawiatury czy myszki, to wszystko prawie na zamówienie.

Edytowane przez AndiX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak w Toruniu to tylko kompuszrot/tryton chyba ze potrzebujesz monitor lub jakies [ciach!]ly (niemaja procow plyt glownych i kart grafiki, obodow) to M@K.

Stanowczo odradzam bitland, mialem tam niezle jazdy z serwisem, kumpel oddal do sprawdzenia stary sprzet, dal sprawny dysk, wrocil zepsuty :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No fakt Bitlandu tez nie polecal.Jak mój ojciec poszedł to spox wszystko mu załatwili co chciał dostawał rabaty bo duzo u nich kupował ale jak sie spieprzyło to nie było wesoło.Jak z kolei ja poszedlem tam to mnie chcieli skasowac za sprawdzenie kompa 250zł:/.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tryton nie jest zły. Tylko ceny są wysokie. :?

Swego czasu kupiłem tam prawie cały komputer, oprócz hdd, grafiki, monitora, myszki i klawiatury. Tylko monitor kupiłem jeszcze w Barwkompie (taki sklep kiedyś był, może niektórzy pamiętają ;)), a resztę, oprócz grafiki, w późniejszym terminie, też w Trytonie. Od jakiegoś czasu kupuję jednak w sklepach internetowych.

jakby ktos chcial jakies rabaty w rytonie to walic do mnie, mam dostep do cen hurtowych :P

Dobrze wiedzieć. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi