SamotaN Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Szukam jakiegoś taniego sklepu komputerowego w Brodnicy ew. w Toruniu . Na te pierwsze raczej nie ma co liczyc , chyba ze jest jakis ktorego nei znam :P ale w Toruniu nie orientuję się w ogole . Czekam na propozycje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Google ;) Sklepy Komputerowe - Toruń Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Szukam jakiegoś taniego sklepu komputerowego w Brodnicy ew. w Toruniu . Na te pierwsze raczej nie ma co liczyc , chyba ze jest jakis ktorego nei znam :P ale w Toruniu nie orientuję się w ogole . Czekam na propozycje :) Niedawno w Toruniu zostal otwarty Komputronik, co prawda jeszcze w nim nie bylem, ale komputronik to raczej dobry sklep (tylko ceny ciut wyzsze). Czesto takze kupowalem sprzet w sklepie 'Bitland' na ulicy Zelaznej. Z wiekszych sklepow jest jeszcze Tryton na szosie Lubickiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 (edytowane) W trytonie też nie mają aż tak tanio i nie zawsze duży wybór. Można brać na zamówienie, ale prawie zawsze okazuje się że jak zamówisz to zapłacisz więcej niż w cenniku (miałem tak kilka razy). Jak chcesz trochę zaoszczędzić to chyba jednak przez neta kupować, bo nawet jak towar ma przejechać przez pół kraju, to razem z opłaceniem kuriera wychodzi taniej ;]. Jeden plus Trytona taki, że jak potrzebujesz czegoś "na gwałt" to jak znajdziesz w cenniku dostępne to jedziesz i masz nie czekasz ;] Za to absolutnie nie polecam sklepów typu Hobbit (o ile jeszcze jest) czy Karlsen, bo tam jak nie kupujesz zwykłej klawiatury czy myszki, to wszystko prawie na zamówienie. Edytowane 1 Września 2007 przez AndiX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Shift ma swój sklep w Geancie w Toruniu,może nie mają super wyboru ale są solidni i nie które rzeczy maja taniej niż gdzie indziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 jak w Toruniu to tylko kompuszrot/tryton chyba ze potrzebujesz monitor lub jakies [ciach!]ly (niemaja procow plyt glownych i kart grafiki, obodow) to M@K. Stanowczo odradzam bitland, mialem tam niezle jazdy z serwisem, kumpel oddal do sprawdzenia stary sprzet, dal sprawny dysk, wrocil zepsuty :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 No fakt Bitlandu tez nie polecal.Jak mój ojciec poszedł to spox wszystko mu załatwili co chciał dostawał rabaty bo duzo u nich kupował ale jak sie spieprzyło to nie było wesoło.Jak z kolei ja poszedlem tam to mnie chcieli skasowac za sprawdzenie kompa 250zł:/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 jakby ktos chcial jakies rabaty w rytonie to walic do mnie, mam dostep do cen hurtowych :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Ja polecam Shift. Ktoś już wspomniał o nich. Mają dobry sprzęt i dobre ceny. Ze sprzedawcą można pogadać i ogólnie jest OK :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Tryton nie jest zły. Tylko ceny są wysokie. :? Swego czasu kupiłem tam prawie cały komputer, oprócz hdd, grafiki, monitora, myszki i klawiatury. Tylko monitor kupiłem jeszcze w Barwkompie (taki sklep kiedyś był, może niektórzy pamiętają ;)), a resztę, oprócz grafiki, w późniejszym terminie, też w Trytonie. Od jakiegoś czasu kupuję jednak w sklepach internetowych. jakby ktos chcial jakies rabaty w rytonie to walic do mnie, mam dostep do cen hurtowych :PDobrze wiedzieć. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 jeśli chodzi o Brodnice to polecam Informik i ten sklep co jest niedaleko urzędu miasta k/kwiacarni. a Toruń to Tryton / Komputronik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...