Bloody Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Witam zastanawiałem się czy nie wsadzić sobie nowej grafiki. 1. Nie wiem tylko czy brać 8600gt Palita, jakiegoś 7900gs albo radka 1950. Cena karty tak w granicach 450 zł. 2. Pytanie tylko czy do mojego zestawu opłaca sie brać nową kartę czy poczekać i złożyć sobie nowego kompa ale to tak pół roku minimum <_< Najbardziej martwi mnie 1 GB ramu... ale przecież nie będę kupował teraz takich samych kości pewnie kosztują z 400... o ile znajde Parę miechów temu coś odwaliło (chyba płycie) i nie chce sie podkręcać. Obecnie mam fsb na 210 i timingi 1.5.2.2.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Kartę możesz zmienić. Będzie jak znalazł do nowego kompa za pół roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Z tym, że ramu braknie na bank - będzie czkać :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...