-==MORDI==- Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) Tak jak w temacie. Przeznaczenie America's Army/Muzyka. Hd202 -Fajne słuchawki. Dobre wymiary, wygodne, tylko że za duuuzo troche tego basu, ktory w utworach z dużą ilościa niskich tonów zakłóca czasem reszte. Noi oczywiście cena/jakość rewelacyjna. Icemat Siberian -Naprawde dobre słuchaweczki. Wygodne. Cena troche większa od hd202, ale jak kupować to coś porządnego. Prawda? Aha i troche jak na mnie są duże i "dziwnie w nich chyba wyglądam" Hd201 -Jedyne słuchawki których nie testowałem. Ponoć spoko, takie jak hd202, tylko słyszałem, że troche basu przymało.. Sam nie wiem. A moze jeszcze jakies propozycje do 150-160zł MAX Edytowane 3 Września 2007 przez -==MORDI==- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Po mojemu w takim budzecie tylko Koss UR40. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Dla mnie HD202 są nie wygodne w przeciwieństwie do HD201 które posiadam. Co prawda to prawda, w 201 nie ma w ogóle basu, trzeba "sztucznie" podbijać. Kossy nie do AA ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazzi Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Mój brat gra w tych KOSSach UR-40 w AA i nie ma zadnych problemów :) Więc wg mnie to lepszy wybór :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Koss UR40, a za nieco mniejsze pieniądze to Koss Porta Pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 (edytowane) Icemat Siberia - najgorsze z zestawienia. Lepiej brzmią najtansze philipsy. UR40. Edytowane 8 Września 2007 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...