azyl Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Witam. Tak sie skalda ze nie mam w plycie glownej portu game port a bardzo go potrzebuje. W tanich kartach dzwiekowych sa game porty, ale ja mam juz dosyc dobra karte. Potrzebuje midi, i mam przejsciowke z gameportu na midi, ale nei mam tego jak podlaczyc :( Czy jest mozliwosc zeby wsadzic 2 karty dzwiekowe do kompa w 2 sloty pci, i do wlasciwej zainstalowac wszystkie stary, a do tej drogiej tylko podpiac urzadzenie na gameporcie ? czy takie cos dalo by sie zrobic ? Ewentualnie czy znacie jakis sposób zeby zamontowac gameport w kompie ? nigdzie nei moge znalesc kontrolera :( pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Możesz sobie zamontować tyle kart ile masz slotów PCI i bedom działać. Game port powinien sam wykryć i zainstalować stery... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Zobacz w instrukcji płyty czy nie możesz podłączyć Game Portu na osobnym śledziu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Zobacz w instrukcji płyty czy nie możesz podłączyć Game Portu na osobnym śledziu... Jakby była taka opcja to bym nie zakładał tego tematu. Właśnie kupiłem na allegro najtańsza dzwiekowke z interfejsem midi, oby dzialalo :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Mialem podobny problem z tymze potrzebowalem tylko gameportu. Musisz zainstalowac dzwiekowke, zainstalowac game port. A potem przed kazda zabawa wylaczyc dzwiekowke w menadzerze urzedzen. BTW Sound blaster 128 na pci gryzie sie z nForceami wszystkimi (brak sterow do XP) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...