Skocz do zawartości
Cz@rny

Nietypowy Problem Z Asus A8ne - Fm ?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam wielki problem, bardzo często gdy wejdę do windy to po jakimś czasie (około 5 minutach) komp mi sie zawiesza i muszę go wyłączyć i włączyć jeszcze raz...

Oprócz tego mam problemy z włączaniem (staje na pierwszym ekranie gdzie pokazuję kartę graficzną albo monitor w ogóle się nie włącza albo głośniczek zaczyna pikać) pomaga tylko przytrzymanie guzika power i ponowne włączenie, załapie dopiero może po 30 włączeniach) to jeszcze mogę przeżyć ale dlaczego jak już wejdę do windy to mi sie zawiesza, jeżeli już mi się włączy to jeżeli włączę jakąś grę to po około minucie zawiesza się tak jak wspomniałem wcześniej...

Zmieniałem stery od grafy i instalowałem nowego direct'a ale to nic nie dało, z początku myślałem że to zasilacz ale sprawdzałem na Taganie 430W i to samo...

Więc myślę że to wina mojej badziewiastej płyty głównej :angry: , czy miał już ktoś problemy w tym stylu czy zostaje tylko wymiana płyty głównej ? :sad:

Podkreślam jeszcze ze nie bawiłem sie jeszcze w O/C

Parametry blaszaka:

CPU AMD 64 Athlon 3700+ (San Diego)

Grafa Palit GeFrce 7600GT 256 MB (GDDR3)

Płyta ASUS A8NE - FM

Bardzo proszę o pomoc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi