Dylo Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) Mój konfig : Amd 2500+ Barton Asrock K7NF2-RAID 512 Ramu No name ATI 9100 Dysk Segatte 60 GB CD -rw Liteon DVD -RW LG FDD Kart Wi fi d-link D 520+ Zasilacz To Colorsit ( colorszit) 300 W Co polecacie jaki zasilacz ?? mile widziane linki do allegro itd. Planuje tez jakąs małą rozbudowe pamiec i lepsza karta grafiki wiem ze sprzet juz stary jest ale brak kasy na nowego kompa Zasilacz do tak 80 zł max Czekam na propozycje Pozdro Edytowane 9 Września 2007 przez Dylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Do tego zestawu najlepsza będzie Delta DPS-350PB-2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dylo Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Do tego zestawu najlepsza będzie Delta DPS-350PB-2. A da rade jeszcze ta zasiłka pociągnąc jak dołoze kość pamieci 512 ramu i karte graficzna np.: GF 7300 GT ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Spokojnie da radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dylo Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 A jaką zasiłke polecacie tak przynajmniej z 400W moze przydac sie w przyszłości ( jakaś całkowita modernizacja, zmiana ) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Żadną, potem kup inny zasilacz, bo masz archaicznie zasilaną płytę główną i nowe zasilacze się do niej nie uśmiechają. Jak bedziesz robił nowego kompa kupisz sobie coś innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) A jaką zasiłke polecacie tak przynajmniej z 400W moze przydac sie w przyszłości ( jakaś całkowita modernizacja, zmiana ) ;)Do 80zł? żaden, tym bardziej do obecnego i przyszłościowego kompa. edit: ojojku, 4 minuty pisałem tego posta. Edytowane 10 Września 2007 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Zamiast Delty wolałbym http://www.allegro.pl/item242795464_mega_p...x_sata_pci.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Zamiast Delty wolałbym http://www.allegro.pl/item242795464_mega_p...x_sata_pci.htmlTy wolałbyś fortona a autor tematu wolałby aby mu komputer działał. Czy tak będzie na 21A na lini 5V to ja tego nie wiem. Oczywiście to czy forton czy delta to kwestia tego co kto woli. Jednak ten komputer ciągnie głównie z lini 5V. Wieć jeśli forton to z mocniejsza linia 5V. Takie jest moje zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Bezproblemowo poradzi sobie z w/w sprzętem nawet po rozbudowie... poza tym ma wtyki SATA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Sprawdzałeś ten zasilacz na kompie biorącym prąd z +5V? Swego czasu ktoś kupowił Amacroxa Frei Erde (GLN) do takiego staruszka i wogóle nie chciał komp się włączyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 (edytowane) Z nowych zasilaczy które sobie radzą na starszych konfigach to Huntkey HK 350 AP. Edytowane 11 Września 2007 przez BENITO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...