freaker Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Wie ktoś jak się pozbyć zniekształceń dźwięku podczas używania ASIO? (wersja 2.0) Przy ładowaniu stron, albo przy przesuwaniu paska do przewijania stron słychać zniekształcenia dźwięku. :-| Co robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popej Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Trudno analizować problem, jeżeli nie wiadomo co za karta, drivery, płyta, system :-) Może ustawiłeś zbyt małe bufory ASIO? Spróbuj zmienić konfigurację ASIO. Może masz problem z przerwaniem, np. karta dźwiękowa dzieli przerwanie z kartą graficzną lub kartą sieciową? Spróbuj np. włożyć kartę do innego slotu PCI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freaker Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) Karty nie podałem, bo miałem już kilka (prodigy HiFi, HD2, Juli@) i zawsze jest tak samo. Zawsze też wkładałem je do tego samego gniazda PCI, więc zaraz to sprawdzę. System to windows XP. Płyta nie wiem, ale kilkuletnia z prockiem PIV 2.6Ghz. EDIT: Wielkie dzięki popej! Zmiana gniazda PCI pomogła. :D Edytowane 9 Września 2007 przez freaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freaker Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Żeby nie śmiecić zadam tu jeszcze jedno pytanie z zupełnie innej beczki. Co znaczy dopisek mkII, znajdujący się przy wielu różnych urządzeniach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popej Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Make 2 lub Mark 2. Czyli wykonanie drugie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freaker Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Make 2 lub Mark 2. Czyli wykonanie drugie.rozumiem, że lepsze, usprawnione. tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popej Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Albo tańsze w produkcji :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 zwiekszyc bufor..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...