stranded Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 wyłączenie monitora klawiaturą, da się? jakiś skrót? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 wyłączenie monitora klawiaturą, da się? jakiś skrót? Eizo daje taką funkcję (on/off) w osobnym programiku do sterowania monitorem. Pod gołą windą raczej czegoś takiego nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 hmm bo mam pilocik USB i chcialem dopisac funkcje gaszenia ekranu do niego z tym, ze nie moge sie dokopac do takiej funkcji nigdzie - a np. w nocy jak sie nikomu nie chce wstac to bylaby to bardzo przydatna funkcja, zaraz obadam eizo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 http://www.sgjps.com/files/Download19/Programy/monit.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 hmm bo mam pilocik USB i chcialem dopisac funkcje gaszenia ekranu do niego z tym, ze nie moge sie dokopac do takiej funkcji nigdzie - a np. w nocy jak sie nikomu nie chce wstac to bylaby to bardzo przydatna funkcja, zaraz obadam eizo ustaw sobie wygaszanie w ciagu 2 minut nieaktywnosci i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 ale ja oglądam tv :D co mam co chwila zmieniać kanał żeby nie gasł ekran? :P wow to od ciebie SGJ działa :) przypisałem klawisz na pilocie do tej aplikacji i jak ją uruchamiam to ekran gaśnie, jak znowu ją uruchamiam to się włącza wielkie dzięki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 skoro masz pilota to da sie wszystko ustawic...lacznie z zamykaniem systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 zamykanie owszem, ale gaszenia ekranu NIE MA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 w girderze to jest od zarania dziejów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...