aftershocK Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 potrzebuje zrobic taki trik żeby np jednym wyjsciem w karcie dziwiekowej leciala jedna piosenka a innym druga... tak żeby np na szkole puszczac jeden kawałek a przesłuchać drugi w kanciapie. prowadze radiowęzeł i byłoby to bardzo komfortowe próbowałem w traktor DJ studio ale nie odnalazłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1Sweet Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 odpalasz dwa winampy, w jednym dajesz prawy glosnik w drugim lewy i masz klopot rozwiazany :D na jednym pietrze leci jedno a na drugim drugie, hehe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 :] bo z komputera wychodzi na wzmacniacz a ze wzmacniacza na szkołe. i chce zeby tak zostało. potrzebuje jaką opcje zeby innym programem nadawac np na innym wyjsciu w karcie dzwiekowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 to potrzebujesz 2 karte dzwiekowa ;] i ustawiasz ja jakos out dla winampa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prodigal Son Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 (edytowane) Jak przedmówca -będziesz potrzebował dwie karty dźwiękowe (chociaż taki układ w praktyce bywa źródłem kłopotów...). Potrzebne będą dwa playery, ale najlepiej różne, żeby się konfiguracje nie gryzły. Np Winampa konfigurujesz na kartę do radiowęzła, a drugiego np Foobara konfigurujesz na drugą kartę. Wystarczy im w ustawieniach wybrać jako output właściwe urządzenie. I będzie grało. Kiedyś się w to bawiłem, ale już mi przeszło :) Edit: Karty też lepiej żeby były dwie różne (różnych producentów) -na wypadek pogryzienia się sterowników. Edytowane 11 Września 2007 przez Prodigal Son Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 nono :) znalazłem starą karte i juz stery sciagam.... o jakich problemach mowisz? zrobiłem i działa spoko tak jak chciałem dziex : * tylko jutro w szkole to zamontuje to chłopaki sikć będą z radosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prodigal Son Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 To jak działa, to dobrze. Problemy, jeśli by się pojawiły, wynikają z pogryzienia się sterów. Niby dwa różne urządzenia, a czasem jednak się gryzą. Ale jeśli u Ciebie wszystko OK, to tylko być dobrej myśli. PS. Tylko mi tu bez całusków ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 To jak działa, to dobrze. Problemy, jeśli by się pojawiły, wynikają z pogryzienia się sterów. Niby dwa różne urządzenia, a czasem jednak się gryzą. Ale jeśli u Ciebie wszystko OK, to tylko być dobrej myśli. PS. Tylko mi tu bez całusków ;) No nie przesadzaj jeszcze sie z czyms takim nie spotkalem a uzywalem wczesniej takich mykow ;] ~2002 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 (edytowane) próbowałem w traktor DJ studio ale nie odnalazłem...Najpierw ustawiasz konfigurację głośników (kwadrofonia, albo 5.1 - w panelu sterowania) i potem w ustawieniach traktora przypisujesz pierwsze dwa kanały dla decków, a 3 i 4 do monitora. I powinno wszystko śmigać :) Na deckach miksujesz, a na monitorze masz odsłuch :) Edytowane 12 Września 2007 przez seba_999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...