LukaszRR Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Witam! mam taki problem, wlaczylem dla sprawdzenia opcje 'pokazuj pozycje kursora na ekranie po wcisnieciu klawisza ctrl' w panelu sterowania, teraz po kilku tygodniach chce to wylaczyc, jednak nie potrafie tej funkcji znalezc (jestem pewien ze po prostu... zniknela?), pogooglowalem troche i nic nie znalazlem. Jest to o tyle duzy problem ze po wcisnieciu ctrl pojawia sie koleczko wskazujac pozycje kursora - niestety to dziala rowniez w grach. Jak to wylaczyc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Mysz>opcje wskaznika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszRR Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Dziekuje za odpowiedz samego admina! Jednak - nie posiadam tej zakladki w opcjach myszki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Rada moze bedzie bez sensu, ale sprobuj odpalic windows w trybie awaryjnym i wtedy spojrz w opcje dotyczace myszy. W ostatecznosci moze sproboj pobawic sie przywracaniem systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszRR Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Leoni, rada tak dziwna, że aż.... zadziałała! Nie mam pojecia dlaczego w normalnym trybie nie widzialem tej zakladki :o Dziekuje za pomoc i pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...