FreeStyle Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 ma ktos moze propozycje dobrego nowego taniego kompa i zeby na nim działał np. Spider-Man 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 A ten komp ma mieć monitor, obudowę i tak dalej czy sam go bedziesz skłał i bude i monitor masz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 bo jak chcesz sama bude, to odsylam do zestawu sysaka za 1500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vitek Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 (edytowane) To ja FreeStyle "admin" dał mi bana na kilka dni.. tylko niewiem za co?.. ale to jego problem :D ja chce kupic tylko skrzynke.. mozesz mi podac link do tego kompa co mi proponowales B-) I czy Pixel Shader 8 moze zastąpic 3.0 ??? bo np. SPIDER-MAN chodzi z pixelem Shader 3.0...a pujdzie z Pixelem Shader 8? Z GÓRY THX ZA ODPoWIEDZI!!! ps.ta karta pamieci jest dobra??? ^.^ PALIT Geforce 7300 GT 128BIT 256MB/400/700MHz Złącze PCI-Express x 16 Wielkość pamięci 256 MB Typ pamięci DDR II Szerokość magistrali pamięci 128 bit Czas dostępu pamięci 2,8 ns Ilość potoków Pixel Shader 8 Ilość jednostek Vertex Shader 4 Taktowanie procesora 400 MHz Efektywne taktowanie pamięci w 3D 700 MHz Technologia wykonania 90 nm RAMDAC 400 MHz Wyjścia D-Sub na karcie 1 szt. Wyjścia DVI na karcie 1 szt. Obsługa wielu monitorów 2 Wyjście HDTV 3szt Cinch z adapterem Wyjście TV S-Video na karcie oraz Cinch z adapterem Edytowane 14 Września 2007 przez Vitek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 To ja FreeStyle "admin" dał mi bana na kilka dni.. tylko niewiem za co?.. ale to jego problem :D (...) Juz nie... Zalozysz jeszcze jedno - pozegnamy sie na stale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...