Arczi Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Witam, mam przeznaczone 2500zł na sprzęt. I teraz moje pytanie: Kupić zestaw komputerowy (dużo gram w gry), czy może PS3 czy Xbox360? Nie ukrywam, ze im mniej kasy tym lepiej, no ale jesli PS3 az tak miazdy Xa, to moge dolozyc. Co byście wybrali? Kupić kompa który na max detalach wszystkie gry pociągnie może z pół roku i potem znowu będzie trzeba zmieniać, czy kupić PS3 albo X360 i mieć spokój na pare lat? No i pozostaje jeszcze kwestia grafiki, powiedzmy jakbym kupił do kompa karte 8800GTS, to gdzie byłaby ładniejsza grafa? Komp czy xbox? Z gory dziekuje za odpowiedzi, pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 jeśli masz wypaśne TV to PS3 only .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) Monitor mam taki jak w podpisie, czyli Samsung 931BW. A telewizor jako telewizor, to mam Philipsa, jeszcze ten z "dupą". P.S. W gre wchodzi tylko granie na tym monitorze. Edytowane 15 Września 2007 przez Arczimodo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperus Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Jak masz stary TV to daruj sobie PS3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 chociaż w sumie można by się pokusić o podłączenie pod LCD ... Co wolisz - PC czy konsolę ? Musisz sam zadecydować. Jak dla mnie X0 odpada, bo jest awaryjny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 krotka pilka bierz xO + 8600GT do kompa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 PS3.. zawsze uwarzalem ze komputer jest do pracy a konsole do grania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...