Miguel707 Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) Wszyscy moi koledzy, którzy kupowali ostatnio konsolę brali PS3. Dlaczego ? Za przywiązanie do gier wydawanych tylko na konsolę Sony (np. seria Gran Turismo). Poza tym z tego co widzę, to sytuacja się odwraca - kiedyś, to X-klocek non-360 był mocniejszym sprzętem, ale miał gorszy wybór gier od PS2. Sam jestem posiadaczem konsoli PS2, bo była znacznie tańsza od X'a. Teraz sytuacja się odwraca. Teraz, to X-kloc 360 jest tańszy, technologicznie słabszy i ma lepszy wybór gier. Gdybym miał wybierać teraz (oczywiście gdybym dostał HDTV), to bym wziął X-Box'a 360. Choć możliwe, że za parę lat moc sprzętowa PS3 da o sobie znać 8O. PS. Teraz mam PS2 i nazbieraną kasę wydam na kompa, a nie na Next-Gena - konsolę już mam i nie mam HDTV 8O. Edytowane 7 Listopada 2007 przez miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TripleX Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 chlopy a jak sie zapatrujecie na sprawe X360 vs PS3 po ostatnich obnizkach kiedy PS3 z HDD40GB mozna lyknac za 1.5k ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Cena przynajmniej dla mnie nie miala zadnego znaczenia przy zakupie- liczy sie wylacznie lineup gier. Czy on ulegl zmianie po tej obnizce? Nie sadze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...