teraw Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 witam. chcialem sie dowiedziec, dlaczego w podforach o monitorach i i dukarkach/skanerach/itp panuje taki straszny balagan? powtarzajace sie wielokrotnie pytania o sprzet do kwoty x, po kilka tematow o tym samym modelu, brak jakichkolwiek przyklejonych tematow, wyciagane na gore prechistoryczne tematy itd? czy nie mozna byloby zrobic jakiegos malego remontu w tych dzialach, pozamykac/polaczyc powtarzajacych sie watkow i napisac chocby krotkiego faq/zebrania wiadomosci/porad dla kupujacych? bo w obecnym stanie te podfora sa praktycznie bezuzyteczne. wiem, ze monitor czy drukarka nie jest to sprzet od ktorego bezposrednio zalezy wydajnosc pc, ale najczesciej jest to zakup na dluzej niz grafa czy ram, wiec przydaloby sie uzyskac jakies konkretne porady, a tu zonk nie podforum :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Oczywiscie ze mozna. Sa chetni? :rolleyes: Pamietaj o tym ze moderator dziala glownie po nadeslaniu raportu - z monitorow i drukarek mamy cisze. A jak nikt nie zaglada to mnoza sie watki o tym samym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Oczywiscie ze mozna. Sa chetni?Jak nikt mi nie zdejmie jutro procentów to ja będę chętny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Wg mnie powinien być to ktoś kompetentny a jesli chodzi o monitory chyba tylko Kyle jest pro, tylko czy on miałby chęci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 za te "percenty" ktore posiadam bardzo chetnie moge ogarnac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 nie przesadzajmy nie jest tak źle ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...