t0mster Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Jaka płyta ? [ Gigabyte odpada - proszę nie pytać dla czego ]. Koszt to 300PLN + koszt przesyłki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Mam nadzieje że jeszcze nie kupiłeś tego proca... Poszukaj DFI na AM2, jedyna słuszna płyta chyba jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Abit AN52, Biostar tForce 560+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryld Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Ten Abit to tak chyba dla śmiechu podałeś... niestety nie ma nic wspólnego z poprzednikiem KN9 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 pod AM2 jest sporo dobrych płyt... FOXCONN C51X ostatnio sporo potaniał ... zalezy do czego chcesz płyte... ja pod AM2 niedługo i mediacenter planuje MSI K9AGM-FIH = ma złącze HDMI :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Ten Abit to tak chyba dla śmiechu podałeś... niestety nie ma nic wspólnego z poprzednikiem KN9 :(a widziałeś co pokazała na nowym biosie ? htt 320 , więc nie jest źle pod AM2 jest sporo dobrych płyt... FOXCONN C51X ostatnio sporo potaniał ... zalezy do czego chcesz płyte... ja pod AM2 niedługo i mediacenter planuje MSI K9AGM-FIH = ma złącze HDMI :] Biostar TA690G też ma HDMI a to Biostar i da się na nim kręcić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...