Dziuby Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Mam taki problem Jak tylko wejdę na hosting zdjęć np. tu http://img141.imagevenue.com/view.php?imag...9_122_384lo.jpg wyskakuje mi taki komunikat, generalnie nie przeszkadza mi to ale komunikat czasami pokazuje się jak coś wgrywam na hosting plików i połączenie zostaje zerwane,(nie zrywał połączenia internetu tylko mój upload) nie wiem co z tym zrobić ???, ma ktoś może jakiś pomysł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Dodaj gdzies w ustawieniach zeby nie blokował. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Chętnie bym zezwolił tylko nie wiem gdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...