Zoltar Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Ciągne z Tweaka, 15 kilo leci. Co do grzania mostków, to narazie jeżeli w ogóle, to będzie używana tylko sieciówka. Łatwiej kupić wersje z +, niż bez :) Te stery to są kompletne, i 29 mb styknie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 www.nvidia.com.pl :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Na stronach producentow plyt czyli epox,asus,abit,leadtek tesh sa stery ,czasami w nowszych wersjach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krabol Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 mam to co w opisie i zero problemow i zajebista stabilnosc stery dzialaja zero problemow zasilacz feel z aut reg obrotow trzyma napiecia, nie grzeje sie i jest zajebiscie cichy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jkel Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 nie wiem kto powiedzial ze stery od nf2 sa niestabilne ja mam plytke jak w opisie na sterach 2.41 i wszystko smiga. zero zwisow itp. poprostu cudo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 nie wiem kto powiedzial ze stery od nf2 sa niestabilne ja mam plytke jak w opisie na sterach 2.41 i wszystko smiga. zero zwisow itp. poprostu cudo oj stary zdziwlbys sie niektore wywalaly rozne hocki klocki tylko fakt na roznych mobos dzialo sie co innego np.: na epoxie byly problemy ze sterami 1.xx chociaz ja takowych nie mialem ale wielu ludzi owszem 2.41 tez niezle namieszaly nie wiem czy instalowales nf2 IDE controller bo zazwyczaj to on najbardziej kaszanil w systemie. No ale jesli ci chodza spoxik to nic tylko sie cieszyc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jkel Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 najbardziej sie kaszanily podobno te pierwsze ster 1.x i jakies nowe chyba 2.74. mi sie walily stery w windowsie xp ale w Me wsio jest gut Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 najbardziej sie kaszanily podobno te pierwsze ster 1.x i jakies nowe chyba 2.74. mi sie walily stery w windowsie xp ale w Me wsio jest gut a to tymbardziej powinienes sie cieszyc ja moge zapomniec o windzie 9x przynajmniej jesli chodzi o stery do 2.03 wlacznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Najlepszym wyborem bedzie Barton 2500+ architekt napewno wykorzysta dodatkowy cache Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Najlepszym wyborem bedzie Barton 2500+ architekt napewno wykorzysta dodatkowy cache A kolega widzi z kiedy jest ten temat ? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 :oops: na date pierwszego posta nie spojrzalem :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...