MaxximuS Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Witam Mam pytanie czy Cooler FalconRock II 5F271B1L3 - SILENT to dobry cooler i czy zmiesci sie na Gigabyte GA AVX :?: http://www.pccooler.com.pl/show_ele.php?el...l_id=150&lev=26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Ja go mam i jestem zadowolony. Jezeli nie chcesz mocno krecic proca to ci wystarzy. To co w nim polubisz to cisza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 wiecej chałasuej juz wiatrak od zasilacza ale faktycznie mala moc do o/c!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Ja go mam i jestem zadowolony. Jezeli nie chcesz mocno krecic proca to ci wystarzy. To co w nim polubisz to cisza :)jaka masz temp na nim jak walniesz 1700+@2400+ :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Mam go od jakiś 4 miechów, tylko zapinka pojedyncza, teraz mają potrójną. Na palomino 1700@2000XP mam 38-40 idle i do 49 w stress, przy temp. w budzie około 25 C. Grilla ściągnęłem. Update: mój wiatrak ma 3000RPM, a ten 2300; coś zmnienili. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Ja go mam i jestem zadowolony. Jezeli nie chcesz mocno krecic proca to ci wystarzy. To co w nim polubisz to cisza :)jaka masz temp na nim jak walniesz 1700+@2400+ :?: Przy 2400+ mam kolo 45stopni w porywach do 47. Na wysokosci tego wentyla mam wiatrak thermaltake ktory wyciaga cieple powietrze jak go wylacze to temperatura wzrasta nawet o 5 stopni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...