Gość Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 no co ty, meczu nie ma w TVP w sumie to ta M jak Milosc i tak lepsza od gry Milanu :> :* :lol: :lol: :lol: Mam nadzieje na jakiś cud....i wygraną Celtów :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 (edytowane) calkiem mozliwe. jezeli milito, puyol i valdes zagraja na swoim normalnym poziomie to wszystko w tym meczu jest mozliwe ;] ogladacie cos? ja ogladam manchester-lyon i meczyk ujdzie. nie jest szalenczo ciekawy, ale manchester sie stara i narazie po bramce krystyny 1:0 Edytowane 4 Marca 2008 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Arsenal został okradziony z rzutu karnego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 1st polowa niezla, choc zdoallem to uruchomic po 20minutach. Pod koniec Milanisci zostali troszke przycisnieci, ale 2nd polowa wsyzstko wyjasni. Milan przechodzi dalej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 (edytowane) Man Utd jedną nogą w kolejnej rundzie :) Brawo Krysia :** :) Edytowane 4 Marca 2008 przez rafwlkp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 (edytowane) Manchester wygrywa :D Bramki nie widziałem,spóźniłem sie do domciu na mecz..Na szczescie juz ogladam. Jak wygraja bez starty bramki robie sobie dziare herbu klubu na piersi.. ;) Jak stracą..To i tak sobie zrobie. UNITED ! Juhuuu United gra dalej ! :) Szkoda tych kilku kontr,powinno byc z 3-0 a tak [gluteus maximus].Ogólnie Lyon trudny i wymagający rywal..Glory Glory Man United ;-) Edytowane 4 Marca 2008 przez Spiety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 (edytowane) 1st polowa niezla, choc zdoallem to uruchomic po 20minutach. Pod koniec Milanisci zostali troszke przycisnieci, ale 2nd polowa wsyzstko wyjasni. Milan przechodzi dalej..."Niestety" nie :lol: Ale Barca zagrala tragedie, miala byc rzez i byla rzez, tylko ze dla moich oczu. Jak tylko stracili Messiego to od razu zero pomyslu na gre, dobrze, ze mieli takiego przeciwnika, bo by stracili ta zaliczke z wyjazdu bardzo szybko Edytowane 4 Marca 2008 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 milan wreszcie zostal dojechany na san siro przez arsenal! nalezalo sie arsenalowi, po 15min ataku milanu otrzasneli sie i wreszcie zaczeli grac normalnie! super mecz emocje do konca! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Ta..barcelona pokazała :lol: Szkoda tylko strzału Nakamury w ostatnich minutach... Remis powinien być ! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 :( Zycze Arsenalowi wygrania finału. Milan odbierze to co jego (czyli Puchar LM) w przyszlej edycji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Arsenal i Man Utd w finale...wszystko po mojej myśli ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 piekny bylby final ;] chociaz wole inter zamiast arsenalu :D czas sobie ostrzyc zeby na real-roma ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 a po mojej myśli jest barca i chelse'a i co prezentuja najrówniejszą gre przez ostatnie lata ;] co do meczu mil-ars to wykrakałem porażke mediolańczyków :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 ale Fener niespodziankę sprawiło ;] karniaki do końca oglądałem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 (edytowane) Meczyk taki sobie, ale na milanie sie zemscil brak dobrych bramkarzy. Z taka kloda miedzy slupkami to krzyzyk na droge ;) Cos mi sie wydaje, ze bedziemy mieli angielski final, jutro zapewne losy milanu podzieli inter, barca z taka gra tez daleko nie zajdzie ;) ... a moze real? :) Edytowane 4 Marca 2008 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Real bez van nisterlooy'a tez moze miec kłopoty :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 eee...imho tam ostatnio najwięcej Robinho pokazuje...chociaż ogólnie to forma Realu jest dla mnie zagadką...podobnie jak to komu kibicować w jutrzejszym (dzisiejszym ;p) meczu... Milan wreszcie wyautowany, normalnie idę się napić z tej okazji :D...i to jeszcze przez Arsenal...pięknie :] Fenerbache się pokusiło o niespodziankę, w sumie fajnie, taki powiew świeżości... Meczu MU nie oglądałem więc wypowiadał się nie będę...powiem tylko, że dobrze mieć Kryśkę w zespole ;)...jak dobrze liczę jego 30 bramka w tym sezonie :]...rekord Besta do pobicia w ciągu 2-3 kolejnych meczach :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 (edytowane) a po mojej myśli jest barca i chelse'a i co prezentuja najrówniejszą gre przez ostatnie lata ;] co do meczu mil-ars to wykrakałem porażke mediolańczyków :oops: No barcelona prezentuje tak równą gre, jak polskie drogi... :lol2: Edytowane 5 Marca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 z Chelsea bym również polemizował. W najrówniejszej formie wg. mnie byli 3 sezony temu, teraz taka troszke zamieszana, ale w dobrym kierunku zmierza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 z realem to nigdy nic nie wiadomo. z jednej strony moze byc jakies 5:0, a z drugiej strony moga przegrac i odpasc. jezeli robinho i guti zagraja dobrze to real zapewne zobaczymy w nastepnej rundzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 generalnie od paru edycji zawsze sie liczy barca z the blues i mimo że może nie błyszcza jak arsenal i man u to i tak sa groźni :) sory za ot :wink: dzisiaj chyba najciekawszy bedzie pojedynek realu z romą :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Craudo Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Wczoraj był wieczór niespodzianek, przede wszystkim Sevilla, która zagrała dobrze, jednak ostatecznie odpadła w karnych. Widać, że Turkom z Fenerbahce opłaca się ściągać zawodników z Brazylii. Jestem ciekaw, co zrobi Boruc w ciągu kilku najbliższych tygodni, według mnie powinien uciekać z Celtiku, bo poziom ich gry jest porównywalny do polskiej piłki, tyle, że tam jest nieco więcej pieniędzy. Wczoraj dobrze bronił i chętnie widziałbym go w Barcelonie zamiast Valdeza, który broni strasznie niepewnie od wielu lat - aż dziw, że trener nadal na niego stawia. Cieszy mnie również fakt, że odpadł Milan, powinni już w zeszłym sezonie pożegnać się ze starym zespołem, który jest już stary, trzeba postawić na młodych, im wcześniej tym lepiej, bo mogą się obudzić z ręką w nocniku. Manchester, jak to Manchester, grał ofensywnie, ale strasznie nudną angielską piłkę, pojedynek wyrównany, ale zdecydował przypadek, ogólnie nie lubię angielskiego futbolu, bo nie stawia się tam na technikę, tylko na siłę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Jestem ciekaw, co zrobi Boruc w ciągu kilku najbliższych tygodni, według mnie powinien uciekać z Celtiku, bo poziom ich gry jest porównywalny do polskiej piłki, tyle, że tam jest nieco więcej pieniędzy.Nie zgodzę się... gdyby polska piłka tak wyglądała, byłoby baardzo fajnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Craudo Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Ale przyznaj, że to Wisła kilka lat temu potrafiła ograć Barcelonę, w której grał wówczas między innymi Rivaldo i spółka. Celtic ma wszystkie formacje bardzo słabe, wczorajszy mecz wyglądał, jak trening, Eto'o śmiał się nawet, jak wywalczyli rożny, bawili się z obroną Celticu, jak z dziećmi. Ofensywa Celticu kulała, jedynie Nakamura starał się coś zrobić, ale reszta nie ma pojęcia o grze międzynarodowej, jest słabo wyszkolona technicznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 (edytowane) Tylko spójrz gdzie są dziś polskie zespoły a gdzie Celtic... Nie zaprzeczę temu że Celtic gra słabo-bo gra słabo i właśnie dlatego im kibicuje ;] Drużyna która w zasadzie błyszczy tylko bramkarzem a mimo wszystko grają w LM (ciekawe czy dożyje czasu gdy w LM regularnie grać będzie któraś z polskich drużyn...). A barca może się bawiła...tylko z jakimś miernym skutkiem :P Edytowane 5 Marca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Craudo Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 I to właśnie świadczy o pomyłce, Strachan, widząc, że jego zespół tak daleko doszedł powinien wzmacniać zespół już wcześniej, nie kupili nikogo znaczącego, a wyniki tego były widoczne wczoraj, zespół był bezsilny. Nie pamiętam, jakie było posiadanie piłki, ale stawiam, że koło 80:20 dla Barcelony. To, że nie trafiali to tylko świadczy o poziomie Boruca, który według mnie jest bardzo dobrym zawodnikiem, ma świetne warunki fizyczne, spotykam się często z opiniami, że jest za gruby - według mnie wygląda odpowiednio, rusza się bardzo dobrze, gorzej wygląda jego gra na przedpolu. Ja zadam retoryczne pytanie, czemu w Polsce nie osiągamy sukcesów piłkarskich - po prostu u nas jest inna mentalność, od dziecka uczymy się grać, potem przechodząc na zawodowstwo każdy patrzy na pieniądze i potem występują takie pomyłki, jak Matusiak, czy inne gwiazdeczki. To jest tylko dodatek, człowiek ambitny, ambitny piłkarz powinien dążyć do doskonałości i celować w występy w największych klubach, naszym piłkarzom wystarczy, by grali na Cyprze za średnie zarobki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Celtic to nie polska liga panowie 3 klasy wyżej od polskiej a 1 jedna niżej od czołówki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Craudo Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 To polecam oglądać częściej ligę szkocką. Tam poziom jest naprawdę bardzo niski, liczą się tylko dwa zespoły - Celtic i Rangersi, ale ich poziom na tle międzynarodowym jest nijaki, podobnie jak u nas w Polsce. Celtic to kilka klas niżej od takich zespołów, jak Barcelona, czy Man Utd i tego nie zmieni się tak nagle, trzeba zainwestować duże pieniądze w zawodników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Nie wiem jak można porównywać Celtic do polskich zespołów :|. Popatrz człowieku na występy szkockich i polskich drużyn w LM (a raczej tylko szkockich) i zobaczysz, że to nie sama liga ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Dzisiaj wygrywa Real & Chelsea, na dniach Liverpool. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...