bartek6211 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Witam. Poszukuję karty do 300zł pod Agp. Tylko Nvidia Geforce! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Do jakiego PC ? 7300GT DDR3 Galaxy/Palit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek6211 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Myślałem tez o galaxy. Jak do jakiego pc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Chodzi o to żebyś podał swoją aktualna konfiguracje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 łącznie z zasilaczem ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek6211 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Celeron 2,13ghz, 1gb ram 400, asrock jakis tam, i zasilacz 350w i nie wiem jakiej firmy. To karta dla kumpla, nie dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Grafa za 300zł tu nie pomoże... Ten "nie wiem jakiej firmy zasilacz" przy CelkuD nie wróży, że jest dobrej jakości... No i ten Celek. IMO 76 ddr3 byłoby już za mocne, 73GT też może być ograniczane (ale nie musi). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) 7300GT i więcej nie potrzeba. zasilacz no name poradzi sobie , nie jest to bardzo prądożerna karta. Tylko niech kumpel nie myśli że taka zmiana da mu kopa w nowych grach :) Edytowane 5 Października 2007 przez wegorz91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 7300GT i więcej nie potrzeba. zasilacz no name poradzi sobie , nie jest to bardzo prądożerna karta. Tylko niech kumpel nie myśli że taka zmiana da mu kopa w nowych grach :)jesli teraz ma np fx5200 to kop bedzie straszny:) juz nieprzesadzaj:) (nie w nowych, bo nowych to nie odpali:D:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek6211 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Znam sie na tym troche i wiem bardzo dobrze o co chodzi. Sam mu proponowalem wymienienie procka i płyty. Ale on nie ma kasy. Ma tylko na karte. Teraz ma GF 6200 Asus 64bit {nie moduje się}. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 No to 7600gs ddr2 ode mnie, lub 7300gt ddr3 z allegro i bedzie dobrze :) Tylko wymiencie zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 do tego zasilacz na Delta 400W . Chyba, że to jakiejś dobrej firmy, to może zostać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 300zł? To moim zdaniem lepiej za te pieniądze kupić jakiegoś A64 + mobo z gf6100. Myślę ze wiecej to da a pozatym będzie pcie i możliwość z czasem zakupu tańszej karty o tych samych parametrach. Na takim celeronie żadna karta nic nie da a pieniądze pójdą w błoto. Jak kolega nie ma zahamowań przed allegro to naprawdę można coś fajnego wypatrzeć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Też racja, RAM by został, A64 na 939 to z 80 zł , mobo z 6100 ~ 200 zł - jest 280 zł, a na PCI-E potem za 200 zł można 7600GS dorwać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Też racja, RAM by został, A64 na 939 to z 80 zł , mobo z 6100 ~ 200 zł - jest 280 zł, a na PCI-E potem za 200 zł można 7600GS dorwaćJak już przesiadka to AM2 +mobo z 6100. ddr1 sprzedasz i od razu kupisz ddr2 i na tym nie stracisz. Pchanie w 939 się nie opłaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 w sumie tak : 1GB DDR2 to ~ 90 - 100 zł, mobo z 690G (lepszy w grach od 6100) to jakieś 200 zł, Sempron to też koło 100 zł. Ciekawe czy autor się będzie chciał bawić ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Znam sie na tym troche i wiem bardzo dobrze o co chodzi. Sam mu proponowalem wymienienie procka i płyty. Ale on nie ma kasy. Ma tylko na karte. Teraz ma GF 6200 Asus 64bit {nie moduje się}. Co mu po zmianie calosci, jak nie starczy na grafe? Ludzie.. Czytajcie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 ale na 6100/X1250 da się pograć , a na PCI-E grafiki tanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek6211 Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Jak już przesiadka to AM2 +mobo z 6100. ddr1 sprzedasz i od razu kupisz ddr2 i na tym nie stracisz. Pchanie w 939 się nie opłaca. Decyzja podjęta, wymiana na am2, narazie bez grafiki. Płyta Gigabyte GA-M55plus-S3G, ponieważ posiadam ją i wiem co potrafi, bardzo stabilna, żadnych problemów ze sprzętem i dobre możliwości OC, HTT=302mhz. Co do reszty to się jeszcze okaże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Co mu po zmianie calosci, jak nie starczy na grafe? Ludzie.. Czytajcie ;)Chciałeś chyba powiedzieć, że nie starczy mu na Twoją grafe. Polecająć Twoją grafe do tego kompa, to równie dobrze mozesz polecać tą grafikę do durona 1000MHz (miałem ostatnio porównanie celerona 2400MHz do durona 1300MHz i duronik duzo lepiej wypadał). Decyzja o am2 + ddr2 jest zdesydowanie najlepsza. Jak uda mu się sprzedać celerona z mobo i grafe na agp to bedzie mial juz napewno na 6600GT lu dołoży do 7600 na przykład. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek6211 Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Chciałeś chyba powiedzieć, że nie starczy mu na Twoją grafe. Polecająć Twoją grafe do tego kompa, to równie dobrze mozesz polecać tą grafikę do durona 1000MHz (miałem ostatnio porównanie celerona 2400MHz do durona 1300MHz i duronik duzo lepiej wypadał). Decyzja o am2 + ddr2 jest zdesydowanie najlepsza. Jak uda mu się sprzedać celerona z mobo i grafe na agp to bedzie mial juz napewno na 6600GT lu dołoży do 7600 na przykład. Jaką moją grafę??? Ja mam GF7600gt i nic o niej nie wspominałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Chciałeś chyba powiedzieć, że nie starczy mu na Twoją grafe. Polecająć Twoją grafe do tego kompa, to równie dobrze mozesz polecać tą grafikę do durona 1000MHz (miałem ostatnio porównanie celerona 2400MHz do durona 1300MHz i duronik duzo lepiej wypadał). Decyzja o am2 + ddr2 jest zdesydowanie najlepsza. Jak uda mu się sprzedać celerona z mobo i grafe na agp to bedzie mial juz napewno na 6600GT lu dołoży do 7600 na przykład. Niby czemu na moja ? Tamten post napisalem dluuugo potym jak autor odpisal mi, ze nie kupi, wiec cie nie rozumiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek6211 Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 To chyba nie było do mnie :) Sorry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...