phobosq Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 hej potrzebuje bude zeby w niej pomiescic dwa zasilacze - mozecie poradzic jaka mi sie przyda? patrzylem na Chiefteci Dragony i podobne big towery ale wszystkie maja miejsce tylko na jeden PSU (przynajmniej tak widzialem na zdjeciach) i prosze bez hasel typu "kup sobie jeden porzadny i wyrzuc te dwa".... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 No przciez Chieftec Dragon Big Tower posiada miejsce na dwa PSU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 No przciez Chieftec Dragon Big Tower posiada miejsce na dwa PSU. A gdzie ten drugi wloze bo nie za bardzo widze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Masz luke na psu, a nad nia sporo miejsca ktore wyglada jakby bylo stworzone do wmontowania drugiej zasilki, no chyba ze to tylko miejsce na wiatrak w co troche watpie bo to giantyczna buda. tylko teraz zauwazylem ze nie ma otworow mocujacych ;] Ale cos sie na to poradzi - jakas wiertareczka ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 W tym sek ze to jest miejsce na wiatrak, wiec jakby co to moglby byc nowy dom dla chlodnicy. Ale wiertarka odpada - ma byc schludnie, nie mam wiertarki, nie mam gdzie wiercic. Nie wierze ze jedyna buda ktora ma natywny support dla 2 PSU jest Antec z dwoma bydlakami :D :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 ma byc schludnie, nie mam wiertarki, nie mam gdzie wiercic.Nikt nie widzi w środku jak tam masz, wiertarkę możesz kupić, pożyczyć, wiercić można prawie wszędzie, dlatego ja nie widzę problemu by wyciąć taki kawałek blachy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Jak chcesz mam starego big towera maxdaty, gdzie tak samo jak w Chieftecu musiał byś wyciąć, kawałek blachy. Oddam tanio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Z komercyjnych tylko to znalazłem: http://www.sundialmicro.com/lian_li_pcg70_...e_1928_716.html Jednak dla chcącego nic trudnego: :blink: Tak czy inaczej (czy to będzie komerch czy selfmejd) będziesz musiał zastosować przekaźnik włączający drugi zasilacz w czasie startu pierwszego (albo złodziejkę sygnału ps-on). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 (edytowane) Stacker CoolerMaster - STACKER (STC-T01-UWK-GP) ATX/BTX - CZARNA Edytowane 9 Października 2007 przez Slow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...