PolandMET Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Kiedys uzywalem MS Worksa 3.0 czy 4. Zalety ? Prosty, szybki, maly 10MB na dysku. Wady ? Brak slownika, niekompatybilny format zapisu z ogolnie narzuconym. Mam Open Office ale....ma jak kazdy nowoczesny edytor 100 000 bezuzytecznych dla zwyklego ludzia funkcji (czyt. wodotryskow), uruchamia sie strasznie wolno co mnie denerwuje. Chcialbym jakis normalny, prosty, szybki edytow, wordo-patybilny i darmowy ze slownikami PL. Jest cos takiego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 AbiWord Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 (edytowane) albo goglowe onlinowe... znam osobników którzy tego używają i mówią, że się nawet da... :wink: Osobiście zakupiłem se promocyjnie ofisa 2007 i uważam że nie ma sobie równych :) - mimo, że potwór to ogromny to chodzi niemiłosiernie szybko... Edytowane 10 Października 2007 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 AbiWord dzieki, fajny dosc, choc w wersji 2.4 nie dzialaja slowniki za chiny, dopiero 2.5 poszlo. Do szczescia brakuje tylko mozliwosci zapisu do DOC by default. Bo natywny format jest bez sensu a za kazdym razem zmieniac do na worda troche wnerwia. Moze sie to da jakos zmienic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 pdfcreator i będziesz ultrakompatybilny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 alternatywą jest OpenOfficeT7 PL, ma polski słownik i jest prostszy w obsłudze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...