toffass Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Witam No wiec tak sie zastanawiam nad zmiana providera bo ze swoim nie moge dojsc do ladu. W chello light 4 mb jest mozliwosc podlaczenia do 2 kompow ale jes tylko jedno ip zewnetrzne wiec mam takie pytanie jesli podziele lacze to jest mozliwosc zeby podzielic je tak aby na kazdy komp przypadalo po 2mb i zeby sciaganie na jednym kompie nie przeszkadzalo drugiemu czy dziala to jak livebox w tp ,, no i jak wtedy to ma wygladac router + switch ?? Dzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Router: Linksys wrt54GL + tomato + skrypt robsona ;] I masz zajebisty podzial statyczny/dynamiczny i QOS ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toffass Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 (edytowane) tomato ?? skrypt robsona ? :D sory ale nie orientuje sie wiec prosze jakos wyrazniej :D jakies linki albo cus zebym mogl sobie poczytac no i mam jeszcze jedno pytanko a mianowicie moze prosze o odpowiedz uzytkownikow chello jak to dziala wogole znaczy glownie chodzi mi o pingi na polske i eurpo bo lubie sobie pograc :D najlepiej gdyby odpowiedzial ktos z gliwic katowic i okolic :D Edytowane 15 Października 2007 przez toffass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 tomato ?? skrypt robsona ? :D sory ale nie orientuje sie wiec prosze jakos wyrazniej :D jakies linki albo cus zebym mogl sobie poczytac Pełno tego. Google lub forumowa wyszukiwarka. no i mam jeszcze jedno pytanko a mianowicie moze prosze o odpowiedz uzytkownikow chello jak to dziala wogole znaczy glownie chodzi mi o pingi na polske i eurpo bo lubie sobie pograc :D najlepiej gdyby odpowiedzial ktos z gliwic katowic i okolic :D Odpowiem krótko, w tej chwili naprawdę słabo. Żebyś miał pełny obraz zerknij TU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 (edytowane) tomato ?? skrypt robsona ? :D sory ale nie orientuje sie wiec prosze jakos wyrazniej :D jakies linki albo cus zebym mogl sobie poczytac 2781762[/snapback] no i mam jeszcze jedno pytanko a mianowicie moze prosze o odpowiedz uzytkownikow chello jak to dziala wogole znaczy glownie chodzi mi o pingi na polske i eurpo bo lubie sobie pograc :D najlepiej gdyby odpowiedzial ktos z gliwic katowic i okolic :D w ogóle... co jest ze tak czesto ten blad wystepuje ? :lol: Edytowane 16 Października 2007 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toffass Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 (edytowane) a w takim razie czy jest mozliwosc takie podzialu lacza na neo ?? znaczy czy jest mozliwosc podzielenia po rowno ?? no i fajie by bylo gdyby ktos kto tak ma powiedzial jak to smiga :D Edytowane 16 Października 2007 przez toffass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 istnieje mozliwosc smiga fajnie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...