SubMaFioZo. Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 (edytowane) Witam! HM jestem tutaj nowy więc proszę o wyrozumiałość. A więc tak-po odpaleniu teledysku mam takich pare nastepuje nagły zwis- tylko reset pomoaga :/ Czasem bywa tak, że podczas ogladania sie zawiesi ale nie zawsze, nigdy nie mailem tego typu problemu mi sie wydaje ze cos z codecami. prosze o pomoc Edytowane 17 Października 2007 przez SubMaFioZo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 a pisalem tyle razy zeby codekpackow kijem nie tykac... to teraz masz nauczke... temat byl poruszany dziesiatki jak nie setki razy... wywalasz stare kodeki WSZYSTKIE.... instalujesz najnowsze ffdshow + quicktime alternative + real alternative i bedzie Ci dzialalo wszystko... jak deinstalacja nie pomoze to strzelasz formata (bo deinstalatory nie usuwaja zawsze wszystkiego tego co zainstalowaly) i pamietasz o tym co pisalem kilka linijek wyzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Sorry jesli juz taki problem tutaj wystąpił jestem nowy. ;/ nie mogłem poszukac. Eh Dobra sproboje tak jak mowisz. Bo jak narazie mam K-lite Codec-pack + real alternative + avi codec + wp11 i chyba cos tam jeszcze. To napewno tego wina? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Pewnie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) KLite to największy kodekowy syf jaki można znaleźć. Wepchnięte tam są rózne kodeki, które często wywołują konflikty. Najlepiej wywal wszystko i zainstaluj to co zaproponował Neo_x. Edytowane 21 Października 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Udało się wszytko działa :) dzięki za pomoc, miałem mały problem bo mpeg-2 nie zainstalował sie i pare klipów nie odpalało ale dopatrzylem się teog i zainstalowałem ponownie i śmiga. Nie zawisza się już na szczęście THX jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 I jeszcze raz pisze.... ODRADZAM INSTALACJE CODECKPAKOW by wlasnie nie bylo takich jazd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...