MeoPL Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Jak w temacie co by wziac jakie pamieci ddr2 twinmosy twistery kingmaxy 1066mhz , ocz special ops co byscie polecili ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 A ile mają zrobić ? Mushkin SP2+ ?(280 @ ddr2.pl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 1100mhz by mi styklo chce miec w miare spoko pamieci do penrynka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razan_r Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 (edytowane) Dobre wogóle są te Mushkiny? Nie znazłem żadnych testów tych pamięci ale natknąłem się na testy 2x1GB zwykłych mushkin value 1.8V. Z PC800 5-5-5-15 na 1050 5-5-5-15 poszły... tylko nie zrozumiałem na jakim napięciu :huh: a nie lepiej Patriot LLK?? za 240zł... Edytowane 18 Października 2007 przez Razan_r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 (edytowane) Dobre wogóle są te Mushkiny? Nie znazłem żadnych testów tych pamięci ale natknąłem się na testy 2x1GB zwykłych mushkin value 1.8V. Z PC800 5-5-5-15 na 1050 5-5-5-15 poszły... tylko nie zrozumiałem na jakim napięciu :huh: Tutaj jest ich test. Edytowane 18 Października 2007 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razan_r Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Jak na pamięci za 280 to całkiem nieźle B-) ale zastanawiem się czy Patrioty nie będą lepsze :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 (edytowane) Tutaj jest ich test. @Kas dobra robota (: ja ze swojej strony polecam XMS2 Edytowane 19 Października 2007 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neoHannibal Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Osobiscie na dzien dzisiejszy nie polecam Twisterow.... podobno siedza na Elpidach, ale 1000Mhz przy CL5 i 2.2-2.3V to jest absolutne max jakie sie da z nich wycisnac. Poza tym mam dziwnie mala wydajnosc systemu (opisalem mniej wiecej w temasie o MSI Neo2 FiR), nie wiem czy aby nie z ich powodu. Jeszcze bede je testowal. Ale ogolnie zamowilem Mushkiny SP2+ 4-5-5-12 i jak przyjda za jakis czas to zobaczymy. A do tego czasu powalcze z TwinMosami..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 KingMax 1066Mhz i 1100 masz z palcem w [gluteus maximus]. Do tego pamieci sa praktycznie zimne. Mushkin SP2+ tez rewelacja, ale grzeja sie pierunsko, bo na PowerChipie jakims starszym siedza. Mam takiego PowerChipa na swoich KingMaxach 667Mhz i juz teraz wiem, co to jest goraca pamiec ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 KingMax 1066Mhz i 1100 masz z palcem w [gluteus maximus]. Do tego pamieci sa praktycznie zimne. Mushkin SP2+ tez rewelacja, ale grzeja sie pierunsko, bo na PowerChipie jakims starszym siedza. Mam takiego PowerChipa na swoich KingMaxach 667Mhz i juz teraz wiem, co to jest goraca pamiec ;)to znaczy parzy jak dotkniesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...