Skocz do zawartości
MeoPL

Jakie Ddr2 Do 300zł 2x1gb

Rekomendowane odpowiedzi

Dobre wogóle są te Mushkiny? Nie znazłem żadnych testów tych pamięci ale natknąłem się na testy 2x1GB zwykłych mushkin value 1.8V. Z PC800 5-5-5-15 na 1050 5-5-5-15 poszły... tylko nie zrozumiałem na jakim napięciu :huh:

a nie lepiej Patriot LLK?? za 240zł...

Edytowane przez Razan_r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre wogóle są te Mushkiny? Nie znazłem żadnych testów tych pamięci ale natknąłem się na testy 2x1GB zwykłych mushkin value 1.8V. Z PC800 5-5-5-15 na 1050 5-5-5-15 poszły... tylko nie zrozumiałem na jakim napięciu :huh:

Tutaj jest ich test. Edytowane przez Kas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiscie na dzien dzisiejszy nie polecam Twisterow.... podobno siedza na Elpidach, ale 1000Mhz przy CL5 i 2.2-2.3V to jest absolutne max jakie sie da z nich wycisnac. Poza tym mam dziwnie mala wydajnosc systemu (opisalem mniej wiecej w temasie o MSI Neo2 FiR), nie wiem czy aby nie z ich powodu. Jeszcze bede je testowal. Ale ogolnie zamowilem Mushkiny SP2+ 4-5-5-12 i jak przyjda za jakis czas to zobaczymy. A do tego czasu powalcze z TwinMosami.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KingMax 1066Mhz i 1100 masz z palcem w [gluteus maximus]. Do tego pamieci sa praktycznie zimne. Mushkin SP2+ tez rewelacja, ale grzeja sie pierunsko, bo na PowerChipie jakims starszym siedza. Mam takiego PowerChipa na swoich KingMaxach 667Mhz i juz teraz wiem, co to jest goraca pamiec ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KingMax 1066Mhz i 1100 masz z palcem w [gluteus maximus]. Do tego pamieci sa praktycznie zimne. Mushkin SP2+ tez rewelacja, ale grzeja sie pierunsko, bo na PowerChipie jakims starszym siedza. Mam takiego PowerChipa na swoich KingMaxach 667Mhz i juz teraz wiem, co to jest goraca pamiec ;)

to znaczy parzy jak dotkniesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi