yanis Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Witam, Chciałbym abyście wyrazili swoje opinie na temat internetu z Tele2, chodzi mi o transfery, pingi, czy sa ogólnie jakieś problemy itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 (edytowane) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...1&hl=tele+2 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...6&hl=tele+2 http://umrzyj.pl/ Widać że świeży na forum :mur: Edytowane 25 Października 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanis Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Czytałem te tematy wcześniej i nic w nich nie znalazłem, widać, że nie umiesz pomagać, wpiszesz tylko w wyszukiwarke i nawet nie zobaczysz co jest w tych tematach :mur: Dziękuję Myszaqu za wysłanie PW ze swoją opinią na ten temat :wink: a leborg umrzeć to możesz sobie sam, bo z takim podejściem to nie widzę powodów abyś żył dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 (edytowane) No rzeczywiście, nie wiem co jest w tych tematach! Tylko skąd w jednym z nich moje posty :blink: Oczywiście że je czytałeś. Założenie nowego tematu, zamiast spytania tam tylko o tym świadczy... EOT misiu :evil: Edytowane 26 Października 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 bardzo czesto leborg nie pisze na temat, ale za to uwielbia sie przyczepic o cokolwiek i rzeczywiscie nic konkretnego nie ma ww tematach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apofiss Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Odpalił ktoś tele2 na zwykłym sagemie od neostrady? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 ja nie polecam. Jeden znajomy ma i średnio częściej nie ma tego netu niż jest, inny znajomy założył, oczywiście na starcie nie zadziałało, mieli rozwiązać do 4 dni, mineło już 10 dni i narazie go zbywają że "technicy nad tym pracują". W każdym wypadku wina jest na 100% po strony tele2. Może poprostu mają pecha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Hmm ... Wygląda na to, ze dynamiczny ip w Tele2 jest przydzielany na okres połączenia, a nie czasowo. U mnie jest już szósty dzień ten sam :) ... Niestety nie zwróciłem uwagi czy w momencie rozłączenia/połączenia jest przyznawany nowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 podpisywałem się pod 3 umowami takimi samymi od tele2 za każdym razem przychodziło że błędy w adresie (ktoś w tele się wyłożył nie ja) i dałem sobie spokój , telefon jest ok ale nie net...ide do neti.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...