koliberek Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Prosze o pomoc w wyborze plyty głownej pod Core Quad 6600. Zależy mi na tym aby miała 3xPCI no i Raid też by się przydał. Na płyte moge wydać 500, max 600zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Asus P5K-E :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Ja od siebie polece ABit Ip35 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 a ja Polecam Foxconna P35A ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Każdy poleci co innego <_< Więc , autorze : Wchodzisz kulturalnie do działu płyty główne i czytaj, czytaj, czytaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Każdy poleci co innego mialem ten sam problem, ale o tyle lepiej ze uparlem sie przy Asusie, jednak nie wiem jakie pamieci bo faktycznie kazdy co innego radzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erich Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 (edytowane) jak kazdy radzi co innego to znak ze co by sie nie kupilo to bedzie dobrze :) Edytowane 26 Października 2007 przez erich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koliberek Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Asus P5K-E fajna płytka, ale mój znajomy pracujący w serwisie komputerowym radził mi wybrać coś z gigabyte. Z asusami jest sporo (mniejszych lub większych) problemów, szczególnie w płytach z chipsetem P35 + SLI. Z tego co mowił to Gigabyte sprawia najmniej problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 P35 + SLI.A pokaż mi SLi na P35 :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...