St.Anger Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Nie wiem czy to jest odpowiednie miejsce na ten temat, jeśli nie to proszę o przeniesienie. A więc do rzeczy. Studiuję na Politechnice Lubelskiej, która to jest biedna :) . A potrzeba kompów które dadzą komfort pracy w Solid Edge'u w wersji 20 i późniejszych. Teraz najszybszy komp to Duron 800 :) . Reszta to PII 300, a najwięcej jest jakichś starych Delli z Pentium 60 Mhz :) . Pracownia ma znajdować się w katedrze, więc na żadne pieniądze z uczelni nie ma co liczyć, katedra pieniędzy też nie ma. Sytuację utrudnia dodatkowo fakt, że na takie rzeczy trzeba robić przetarg, a w przetargu oferenci mogą krzyknąć cenę z kosmosu. A może są firmy które ufundowałyby taką pracownię? Może ktoś z Was już kiedyś się spotkał z takim problemem i może poradzić w jaki sposób zdobyć pieniądze lub sprzęt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 A czy przypadkiem Microsoft się nie zajmuje takimi rzeczami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 EFS-europejski fundusz socjalny. Spróbuj u nich, u mnie w szkole są kompy od nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 EFS-europejski fundusz socjalny. Spróbuj u nich, u mnie w szkole są kompy od nich. Problem polega na tym, że aby dostać dofinansowanie trzeba mieć wkład własny. Raczej nie sądzę żeby sfinansowali całość. A czy przypadkiem Microsoft się nie zajmuje takimi rzeczami? Jutro się przejdę do wydziałowego informatyka i z nim pogadam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Moze jakies firmy wymieniaja cale pietra komputerow. Wtedy cale zestawy mozna by wyrwac za uczciwa cene... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...