Nerevar Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 (edytowane) Mam pewien problem, w niektórych grach np: Thief 3 i Age of Empires 3 Warchiefs mam na tej karcie po chwili grania pisk... dzwieki zamieniaja sie w piszczenie i dzieje sie tak tez po wyjsciu z gry, trzeba rebootnac (wtedy jest ok) :/ próbowałem mieszać ze sterami nic nie dało (mam najnowsze creativa) występuje to tylko w tych grach (a bynajmniej udało mi się to w nich zauwazyć), w thiefie było to w 1 miejscu a w Aoe warchiefs po chwili gry... w podstawce nie było takiego problemu. W moim rozumieniu coś jest ze sterami, ale co any ideas ? Miał ktoś coś podobnego / wie co zrobić aby to naprawić... ? edit: Zapowmniałem dodać że nie toważyszy temu zwis więc spekulacje na temat podkrecania i niewydolności zasilacza odpadają... Edytowane 26 Października 2007 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Chyba każdy posiadacz A2ZS ma takie problemy. U mnie akurat pisk + zwis, do tego zawiesił mi się control center od karty, chyba znowu czeka mnie reinstall sterów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...