Skocz do zawartości
metal

athlonXP t'bred a asus a7v333 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Moze to tylko kwestia biosu.

U mnie na Asusie A7V133 chodzi stabilnie, ale niestety moge krecic tylko mnoznikiem. :evil: :evil: :evil:

Wiec nie rozumiem zbytnio polityki Asusa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hahah i potwierdzają sie moje najazdy na ASUS'a :). Buhahah najlepsza firma na świecie najlepszy suport hahahah najstabilniejsze heheheh ROTFL! Wole dołożyć i mieć ASUSa przynajmniej będzie stabilnie i nie będzie problemów buahahahhahahaha LOL ,najlepsza frma na swiecie hhehehehe. ASUS to g.ó.w.n.o straszne od początku mówiłem że czasy ASUS mineły. HJEHE xan głupio ci? :). To już drugi problem z ta płyta pierwsze to niektóre egzamplarze mające problemy ze stabilnością. ROTFL jedym słowem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hahah i potwierdzają sie moje najazdy na ASUS'a :). Buhahah najlepsza firma na świecie najlepszy suport hahahah najstabilniejsze heheheh ROTFL! Wole dołożyć i mieć ASUSa przynajmniej będzie stabilnie i nie będzie problemów buahahahhahahaha LOL ,najlepsza frma na swiecie hhehehehe. ASUS to g.ó.w.n.o straszne od początku mówiłem że czasy ASUS mineły. HJEHE xan głupio ci? :). To już drugi problem z ta płyta pierwsze to niektóre egzamplarze mające problemy ze stabilnością. ROTFL jedym słowem

popatrz na mój podpis to Tobie się zrobi głupio :x :evil: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

popatrz na mój podpis to Tobie się zrobi głupio :x :evil: :lol:

Ja tez nie mam zadnych problemow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...