metal Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 hmm... niektórzy mówią ze t'bred nie chodzi na tej płycie a niektórym chodzi :[ to jak to jest ? mam asus a7v333 rev. 1.04, bios 1016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 jest z tym problem na Podkrecaniu: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=24748 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Mnie się wali http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=278067#278067 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko5ma Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 U mnie też się sypał (nie działał Primary IDE, gubił mysz i klawiaturę przy FSB > 100)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 :[ to athlonXP t'bred 1700+ odpada ?! ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Moze to tylko kwestia biosu. U mnie na Asusie A7V133 chodzi stabilnie, ale niestety moge krecic tylko mnoznikiem. :evil: :evil: :evil: Wiec nie rozumiem zbytnio polityki Asusa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 hahah i potwierdzają sie moje najazdy na ASUS'a :). Buhahah najlepsza firma na świecie najlepszy suport hahahah najstabilniejsze heheheh ROTFL! Wole dołożyć i mieć ASUSa przynajmniej będzie stabilnie i nie będzie problemów buahahahhahahaha LOL ,najlepsza frma na swiecie hhehehehe. ASUS to g.ó.w.n.o straszne od początku mówiłem że czasy ASUS mineły. HJEHE xan głupio ci? :). To już drugi problem z ta płyta pierwsze to niektóre egzamplarze mające problemy ze stabilnością. ROTFL jedym słowem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 hahah i potwierdzają sie moje najazdy na ASUS'a :). Buhahah najlepsza firma na świecie najlepszy suport hahahah najstabilniejsze heheheh ROTFL! Wole dołożyć i mieć ASUSa przynajmniej będzie stabilnie i nie będzie problemów buahahahhahahaha LOL ,najlepsza frma na swiecie hhehehehe. ASUS to g.ó.w.n.o straszne od początku mówiłem że czasy ASUS mineły. HJEHE xan głupio ci? :). To już drugi problem z ta płyta pierwsze to niektóre egzamplarze mające problemy ze stabilnością. ROTFL jedym słowempopatrz na mój podpis to Tobie się zrobi głupio :x :evil: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeeCoo Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 hahah i potwierdzają sie moje najazdy na ASUS'a :). Buhahah najlepsza firma na świecie najlepszy suport hahahah najstabilniejsze heheheh ROTFL! Wole dołożyć i mieć ASUSa przynajmniej będzie stabilnie i nie będzie problemów buahahahhahahaha LOL ,najlepsza frma na swiecie hhehehehe. ASUS to g.ó.w.n.o straszne od początku mówiłem że czasy ASUS mineły. HJEHE xan głupio ci? :). To już drugi problem z ta płyta pierwsze to niektóre egzamplarze mające problemy ze stabilnością. ROTFL jedym słowempopatrz na mój podpis to Tobie się zrobi głupio :x :evil: :lol: Ja tez nie mam zadnych problemow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...