PiotrMykajlo Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Hej, mój prolem dotyczy indeksu wydajności, ale w trochę inny sposób ;) Otóż zaraz po zainstalowaniu Visty nie ma problemu indeks jest robiony i wszelkie szczegóły są wyświetlana. Z czasem jednak mogę przeprowadzić test wydjaności poprzez polecenie tekstowe, ale już nie mogę zobaczyć poszczególnych elementów tj. szczegółów, która część co dostała. Wygląda to jak na obrazku. Macie jakieś pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 a na kiego diabla Ci to? sprawdzasz to 20 razy dziennie z nudow? to sie tylko sprawdza raz przy nowym pc i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Macie jakieś pomysły?Nooo mamy.. Sciągnąc vLite i wywalić tą nikomu do niczego niepotrzebną funkcje co by nie przeszkadzała przy nastepnej instalacji. Cała funkcjonalnosc tego czegoś ogranicza się do tego czy po instalacji systemu włączyc automatycznie aero czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrMykajlo Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 a na kiego diabla Ci to? sprawdzasz to 20 razy dziennie z nudow? to sie tylko sprawdza raz przy nowym pc i tyle Nie mogę bez tego żyć. Moje życie straciło bez tego sens. W czym widzisz problem? Jeżeli coś nie działa to pytam o poradę a nie o zgryźliwe uwagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Nie stesuj sie. Jak kolega wyzej napisal jest to opcja zbedna ktorej i tak sie nie uzywa. A ogolnie radze wrocic do xp i nie bedziesz mial takich problemow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...