RS Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 witam :) dzieki za tyle pozytywnych opinii w temacie http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=208065 Teraz pracuje nad pzepisem na kolejne pyszne danie :) - Buritos. Wiem, wiem, jest wiele na internecie, ale to ma byc "by RS" :D Zna ktos przepis na placki Tortilla ? Z zalozenia nie chce ich kupowac gotowych... Robilem pare razy ale "na oko" i raz wychodzily dobrze inym razem byly suche i sie lamaly, uniemozliwiajac zawiniecie... Wiec jesli ktos zna przepis na placki tortilla, takie aby po zrobieniu byly elastyczne, to prosze sie podzielic pzepisem. Pozdawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Podziwiam chęci, ja zawsze kupuję gotowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Spytaj sie kogos wprawionego co zrobic by ciasto nie było za suche i po kłopocie. Prawdodpodobnie łatwo jest znalezc przepis na tanie ciasto, posiłkujac sie chociazby daniami z azji mniejszej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek7278 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 jak ma byc elastyczne to dodaj wiecej składników do ciasta lub kró :D cej piecz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...